Sikkerhedscertificering for maleri entreprenører

Uanset om du er en ejer af en massiv facilitet, der er ved at gennemgå en restaurering eller du er en lille virksomhedsleder, der kontraherende ud et lagersted lakering job, du ønsker at vide, at din industrielle maleri entreprenør er korrekt uddannet i sikker og effektiv maleri praksis. Heldigvis, Society for beskyttende belægninger (SSPC) har udviklet en avanceret sæt af certificeringsprogrammer til at hjælpe virksomhedsejere som du laver smart og sikker beslutninger om deres lejer.

SSPC sikkerhed certificeringer for industrielle maleri entreprenører

“QP1: industrielle Coatings, stål overflade Prep

“QP2: farlige maling fjernelse

“QP3: indendørs faciliteter overflader og belægning Apps

SSPC sikkerhed certificeringer opdele i tre vigtigste klasser – QP1, QP2 og QP3. En QP1 certificerede individuelle anses for sikkert at udføre arbejde vedrørende industrielle coatings og overflade prep for stål arbejde. QP2-certificeret malere er kvalificeret til at fjerne farlige maling. QP3-certificeret industrielle maleri entreprenører er kvalificeret til at forberede overflader og belægning ansøgninger om en indendørs facilitet (åben eller overdækket).

SSPC specialitet certificeringer for industrielle maleri entreprenører

“QP6: termisk Spray Prep/Metallic legeringer

“QP8: Polymer belægning/Cement overflader

SSPC tilbyder yderligere certificeringer for specialiserede industrielle maleri entreprenører, så godt. Betegnelsen QP6 anser en individuel sikker og i stand til at udføre arbejde vedrørende prepping termisk sprays og overfladebehandling af visse metallegeringer, som aluminium og zink. QP8 certificering, på den anden side vedrører den enkeltes evne til at administrere polymer belægning og cement overflade arbejdspladser acceptabelt.

Du kan også se at andre arbejde certificering bestyrelser, ligesom OSHA (The Occupational Safety and Health Administration) til at bestemme “sikkerhed IQ” af en given industrielle maleri entreprenør. Selvfølgelig, er den SSPC og OSHA kun to af mange organisationer til formål at fremme og objektivt evaluere arbejdssikkerhed.

Hvis du ansætter en industriel maleri entreprenør, få en fuld rapport om deres team sikkerhedsuddannelse. Sørg også for at give oplysninger om særlige risici eller potentielt farlige materialer på dit anlæg. Hvis det er nødvendigt, får en advokat til at læse din kontrakt og rådgive dig.

Husk – en enkelt ulykke eller skødesløse fejl kan potentielt føre til en serie af retssager, der kan skade din virksomhed. Undgå hovedpine ved at vælge en industriel maleri entreprenør med en enestående ry for sikkerhed og certificeringer sikkerhedskopiere dette renommé.


Udgivet

i

af

Tags: