Kontant betalt undersøgelser – hvordan til at komme i gang

Kontant betalt undersøgelser er en meget god måde at tjene ekstra penge i dag. Det er praktisk, let og tager meget lidt arbejde. Den bedste del om at tage undersøgelser er, du kan tage dem i komfort i dit eget hjem. Lyder utroligt at nogle, men det er sandt.

Hvis du er på udkig efter sådan en indkomst generator, skal du gøre dit hjemmearbejde før du tager springet.

Der er nogle grundlæggende trin til at komme setup med kontant betalt undersøgelser. Vælg først et par steder, der tilbyder kontanter betalt undersøgelser og læse grundigt hvad de tilbyder dig. Nogle steder vil tilbyde dig direkte adgang til de marketing virksomheder, der forarbejder undersøgelserne. I dette tilfælde skal du gennemse databasen og gælder for undersøgelserne du er interesseret i andre websteder fungere som “den midterste mand” – thy har aftaler med store marketing virksomheder, hvorfra de modtager undersøgelserne og derefter distribuere dem gennem deres registrerede brugere. I dette tilfælde får man passivt venter på undersøgelser til at fuldføre.

Også, huske på, at ikke alle rundspørge er faktisk kontant betalt undersøgelser… Nogle undersøgelser giver ikke penge som en belønning for at fuldføre dem. I stedet, du kan modtage et gratis produkt eller en tjenesteydelse; rabatter på visse handlende, gavekort eller kuponer, gratis prøver, osv. der er endda undersøgelser, der gør det muligt at deltage i en konkurrence efter deres afslutning. Hvis du ikke er rigtig efter disse former for aflønning, er det bedre at gøre denne beslutning selv på forhånd for at undgå skuffelse senere.

En anden vigtig ting at overveje er, hvor du vil få kontant og hvem der betaler. Hvis du har tilsluttet en mægler type websted, du normalt er betalt af dette websted, ikke en du gør ende undersøgelse for. Hvis du har tilsluttet en database over virksomheder, der søger survey deltagere er du tilbøjelige til at være betalt af firmaet landmåling. Uanset detaljerne skal du være opmærksom betalingsmetode – vil du blive betalt med check eller via bankoverførsel osv.

Dobbelt-tjekke din detaljer!

Endelig Sørg for at dine personlige oplysninger vil blive brugt som anført i de kontaktoplysninger, du Oprindeligt indsendt. Desværre, der er mange svindel undersøgelse websteder, der vil tilbyde dig at deltage i en kontant betalt undersøgelsen, med det ene formål at få fat i dine personlige oplysninger. Derfra, dine oplysninger kan senere blive solgt til mange andre selskaber, og du kan ende op modtage hundredvis af uønskede e-mails og SPAM emails.

Kontant betalt undersøgelser er fonden og de kan hjælpe dig med at forbedre din livsstil uden besvær overhovedet… bare sørg for du gøre dit hjemmearbejde på forhånd.

Betalt undersøgelsen udtalelse

Mange organisationer udfører meningsmålinger har problemer med at finde nok respondenter. Dagens samfund er underlagt den meget populære tid er penge filosofi, som udtrykker essensen af moderne liv. Desuden, folk bliver bombarderet med hundredvis af undersøgelser over telefonen, i deres mail kasser eller på deres dør, og meget få af dem er stadig villige til at ofre deres tid til at besvare. Af alle disse grunde, rundspørge er ved at blive en god løsning for flere og flere organisationer.

Husk, hvis du er interesseret i at tjene penge at tage den populære kontant betalt undersøgelser, du skal gøre dit hjemmearbejde, før du tilmelder dig enhver undersøgelse sites. Du er velkommen til at besøge min hjemmeside for mere information.

Velkommen til at besøge nogle af mine websteder eller bog markere én Online Surveys


Udgivet

i

af

Tags: