Hvad betyder min kredit Score?

Långivere bruger kredit score mere og mere til at træffe beslutninger om, hvem de vil låne til. Den største bygherre i disse noder kaldes Fair, Isaac Co (FICO), således disse noder kaldes ofte FICO score. Score spænder fra 300-850 med en lavere score, som angiver en højere chance for misligholder et lån og en højere score, der repræsenterer en bedre chance for, at långiver vil blive betalt tilbage. Det nationale gennemsnitlige score er cirka 680.
Hver långiver opstiller sine egne score cutoffs men generelt kan du forvente at modtage følgende behandlinger baseret på din score:
300-549: yderst vanskeligt at finde en långiver, der vil tilbyde dig kredit.
550-619: du kan muligvis finde kredit, men sandsynligvis gælder meget høje renter og gebyrer.
620-679: du bør kunne opnå kredit, men vil du formentlig blive tilbudt en højere rente.
680-749: du bør have noget problem at få kredit og du vil modtage gode renter og tilbagebetalingsbetingelser.
750-850: långivere er glade for at tilbyde dig kredit og give dig deres bedste priser og vilkår.
Disse scores er ved at blive endnu mere vigtigt for os som forbrugere over tid. For eksempel, tjekke de fleste forsikringsselskaber også din score når du ansøger om bil eller indboforsikring. Hvis din score er for lav de måske ikke selv tilbyder dig forsikring eller de kan tilbyde det til dig med højere præmier.
Mange virksomheder vil også tjekke din kredit når du ansøger om et job. De ser på hvor godt du håndterer dine personlige finanser som en indikator for, hvor godt du vil tage sig af din faglige ansvar.
Med så meget på spil med din kredit score fornuftigt det at vide, hvad din score er. TrimYourDebt.com har forhandlet med kredit-bureauer at tilbyde forbrugerne en gratis kig på deres kredit rapport og kredit score. Det er en 30-dages gratis prøveversion tilbud, så du får oplysninger lige up-front, og du kan annullere gratis betaling inden for 30 dage. For at kontrollere din kredit score gratis, besøg for at finde ud af nu.


Udgivet

i

af

Tags: