Få min betaling – Den nyeste måde at spore din skatterefusion på

IRS lancerede et online værktøj for skatteydere til at kontrollere status for deres skattebetalinger, kaldet “Få min betaling”, onsdag. Dette nye værktøj vil bede om visse oplysninger, herunder cpr-nummer, fødselsdato og postadresse. Mens nogle mennesker modtog en fejlmeddelelse, der sagde, at betalingsstatus var “ikke tilgængelig”, siger finansministeriet, at oplysningerne opdateres dagligt. Så selvom brug af dette værktøj ikke er en garanteret metode til at modtage din refusion, kan det være nyttigt for folk, der ikke har modtaget deres skatterefusion i to år.

Mens IRS tilbyder dette nye værktøj for at gøre det lettere for folk at spore deres skatterefusion, er det ikke så praktisk som at tilmelde sig en bankkonto eller rette oplysningerne om eksisterende konti. Enkeltpersoner og par, der tjener op til $ 150,000 om året, er berettiget til at modtage op til $ 2,400. Hvis de tjener mere end $ 100,000 om året, modtager de muligvis slet ingen penge. Derudover kan nogle stater med højere indkomstpopulationer modtage mindre stimuluspenge end andre stater med lavere indkomstpopulationer.

Hvis du er en af de mange mennesker, der endnu ikke har modtaget deres sociale sikring, supplerende sikkerhedsindkomst, jernbanepensionsstyrelse eller veterananliggender, kan du kontrollere din status på IRS’s Get My Payment-websted. Denne hjemmeside er nede for opdateringer på onsdag, men forventes at være tilbage snart. Hvis du er en af disse mennesker, vil du ofte tjekke på dette websted. Det er en fantastisk måde at holde styr på dine penge og sørge for at få dem, når du har brug for dem.

Selvom webstedet Hent min betaling kan være et praktisk værktøj for folk, der indsender føderale selvangivelser, er ikke-filere muligvis ikke berettiget til at bruge tjenesten. Ikke-filere kan stadig bruge en skatteforberedelsestjeneste til at hjælpe dem med at forberede deres afkast. Ud over disse fordele tilbyder IRS et separat sted online for dem, der ikke er skatteregistrere. Disse mennesker kvalificerer sig muligvis ikke til stimulusbetalingerne, men de kan kræve dem som kreditter på deres selvangivelser for 2020.

Den nye regering har ændret, hvordan disse betalinger foretages. I stedet for at bruge forældede oplysninger fra tidligere år bruger IRS nu skatteydernes oplysninger op til to år gamle. Skattestyrelsen sender også checks til afdøde skatteydere. Thomas Massie tweetede for nylig, at han havde modtaget en stimuluscheck via værktøjet “Get My Payment”. Nogle mennesker modtog dog ikke betalingen, fordi de ikke har indgivet deres selvangivelser for 2018 eller 2019.

Efter at have modtaget en betaling sender IRS dig et bekræftelsesbrev i posten med oplysninger om betalingen, hvordan du rapporterer den til IRS, og hvordan du gør krav på den. Under denne proces vil du også blive bedt om nogle personlige oplysninger. Du kan også indtaste et forudbetalt betalingskort eller alternativt finansielt produktnummer, hvis det er relevant. Disse oplysninger vil være nyttige, hvis posthuset returnerer en stimuluscheck. Og hvis du er berettiget, kan du bruge dette værktøj til at få din betaling så hurtigt som muligt.


Udgivet

i

af

Tags: