Er din virksomhed vokser hurtigt nok for dig?

Er du frustreret over manglen vækst i din virksomhed, eller indsatsen skal klemme nogen op-kryds i ydeevne? Er utilstrækkelig politikker og procedurer en grundlæggende årsag? For at finde ud af, tage denne enkle selvevaluering at se, hvis dette kan hæmme reale vækst i din virksomhed.
Q. kan du tage en forlænget ferie uden selskab falder fra hinanden?
A. Hvis du svarede “nej” sÃ¥ har du et job og ikke en forretning. En virksomhed skal have et system af standardforskrifterne for at sikre, at arbejdet bliver udført korrekt, selv i dit fravær.
Q. kan din virksomhed håndtere en rampe-op i salg og produktion?
A. skjulte ineffektivitet er ofte afsløret når salg og produktion øges. Hvis lav sving på tilgodehavender og lager, længe salg eller produktionscyklerne sulte din cash flow, så er noget galt. Din politikker og procedurer skal dokumentere procestider for dine kritiske operationelle målinger.
Q. kan du effektivt tilføje flere personer til din organisation?
A. ansætte folk er simpelt i forhold til at sikre, at de ved hvad de skal gøre og har ressourcer til at udføre deres job. Politikker og procedurer giver rammerne for et system til tilsyn med nye medarbejdere og kommunikere, hvem gør hvad Hvornår.
Q. er åbne en ny filial, anlæg eller anlæg skabe ravage?
A. at udvide din virksomhed til nye steder vil teste grænserne for din politikker og procedurer. Vidste du, at franchise er fire gange større sandsynlighed for at overleve end en start-up, primært fordi de har en veldefineret driftshåndbogen? Er du kører din forretning som franchise køre deres?
Q. er din familie tilfreds med dit arbejdsliv? ȍA. Hvis din virksomhed kræver for mange timer, for meget stress og for lidt kvalitetstid med din familie og venner, skal du gøre noget ved det. Et veldefineret system af standardforskrifter kan du tage en ferie uden bekymringer, øge salget med lethed, tilføje folk til at fylde efterspørgsel og åbne nye kontorer uden problemer. Så din familie vil være den lykkeligste på blokken.


Udgivet

i

af

Tags: