Er det tid til at skifte din sofa ud?

Er du ligesom så mange andre ved at være træt af din gamle og efterhånden lidt nedslidte sofa? Måske har den mistet sin farve og er blevet lidt blakket at se på? Måske er den bare ikke i topform længere? Uanset hvad er det vigtigt, at du har en sofa, som du er glad for, og som du rent faktisk kan nyde at benytte dig af. Sofaen er din bedste ven, når du kommer hjem efter en lang arbejdsdag, eller når du skal se X Factor med familien og vennerne. Læs med her og se et udvalg af kviklån, du kan tage.

 

Gode råd til dit sofakøb

Der er tre ting, der er vigtige, når du skal købe en ny sofa: komfort, design og kvalitet. Du må gøre op med dig selv, hvilken slags sofa du skal have, og hvordan den vil passe ind i dit hjem. Overordnet set skelnes der mellem tre forskellige slags materialer:

  • Læder. Det er et meget stilfuldt og lækkert materiale til sofaer og passer godt til den lidt mere rå, kantede stil. Læder kræver dog en del pleje og vedligeholdelse, så vær opmærksom på det, hvis du vælger en lædersofa.
  • Et skønt, blødt materiale der giver indtryk af en velpoleret, skinnende overfalde. Den er meget behagelig at sidde i og topmoderne for tiden.
  • Langt de fleste sofaer er i dag lave af stof, og det er der en årsag til. De er både komfortable og kræver minimal vedligeholdelse i det daglige. Perfekte til den travle familie.

 

Uanset hvilket materiale du vælger, er det oftest en dyr udgiftspost at få en ny sofa. Lån 20000 og vælg lige præcis den sofa, du ønsker.

 

Pift din sofa op med tilbehør

Du kan med fordel pifte din sofa op med forskelligt tilbehør som fx sofapuder. Du kan få sofapuder i mange forskellige former og farver, både med print eller uden. Det er en oplagt mulighed at få lidt farver ind i din stue, fx ved at købe en sofa i en neutral farve og kombinere med forskelligt farvede puder. Det vil give en rigtig god kontrast, og så er det altså bare rart at have en masse puder, man kan ligge på, imens man ser en god film lørdag aften. Det giver ekstra komfort og bidrager til en varm og hjemlig atmosfære.

 

 


Udgivet

i

af

Tags: