En Guide til gratis gæld konsolidering

Gratis gæld konsolidering
Gæld konsolidering bliver en stadig mere populære gæld management værktøj bruges til at hjælpe folk med at få styr på deres gæld. Princippet om konsolidering af gælden er enkel: tegne en simpel omkostninger gæld konsolidering lån til pay-off alle dine kreditorer, indlevering jer hen til manipulere med blot ét lån tilbagebetaling beløb pr. måned på en håndterbar sats der passer til din økonomi.
Gratis gæld konsolidering rådgivning er tilgængelig fra en række kilder, herunder internettet. Finde gratis gæld konsolidering rådgivning specifikke for din situation selv er ikke altid let, med nogle gratis gæld konsolidering kilder giver tilsyneladende modstridende råd om gæld konsolidering spørgsmål. Men uanset den tilgang, du tager til konsolidering af gælden der er nogle grundlæggende regler at vi alle bør følge for at sikre, at produktets gæld konsolidering vi ender op med er rigtige for vores situation.
Gratis gæld konsolidering rådgivning
Gratis konsolidering tip #1
Tilføje op din gæld: før springer hovedkulds ind i en gæld konsolidering program skal du først at arbejde ud af, hvad den samlede sum af din gæld beløb også. Check de udestående saldi for alle dine kreditkort, gemme kort, finansiering aftaler og endda din bank overtræk. Med henblik på konsolidering af gælden ikke omfatte dit realkreditlån.
Gratis konsolidering tip #2
APR: Finde ud af ÅOP, at du i øjeblikket betaler på dine forskellige gæld. Dette vil give dig en idé om det rentebeløb, som du betaler på hver del af din gæld. Hvis du tilføjer APRs sammen og dividere med antallet af forskellige kredit kort, gemme kort osv. som du har en udestående gæld, så du kommer med den gennemsnitlige APR, der du debiteres. Vær ikke overrasket, hvis dette er 15% eller mere.
Gratis konsolidering tip #3
Træne din indkomst vs udgifter: lave en personlig indkomst vs udgifter budget. Dette bør omfatte en kolonne viser alle penge der kommer ind i din husstand på månedsbasis og en anden kolonne viser alle udgifter, der går ud hver måned. Du bliver nødt til at faktor i nye køb på kredit kort, gemme kort, samt alle dine direkte debiteringer og månedlige, kvartalsvise og årlige regninger. Ignorere nuværende renter på udestående gæld saldi udbetalt.
Gratis konsolidering tip #4
Analysere omkostninger: overveje hver af dine udgifter igen, og spørg dig selv, hvis du kan reducere omkostningerne ved denne udgift. For eksempel, ved at ændre din gas


Udgivet

i

af

Tags: