Hvordan teknologi kan gøre din virksomhed liv lettere?

Der er en masse bekymringer forbundet med kører din egen forretning. Fra gad vide om salg vil opfylde forventningerne til beskæftiger sig med medarbejdere, bekymre sig om dårlig kontrol og verifikation alder af kunder, så du ikke er sælger voksen produkter til mindreårige, er der mange potentielle problemer, der kunne komme op hvilken som helst dag.

Heldigvis, teknologien kan slippe af med nogle af disse bekymringer. Selv om det ikke kan løse dine konflikter med medarbejdere, kan det gøre det lettere for dig at acceptere betalinger med tillid og overvåge alder af dine kunder.

Den første og mest afgørende stykke teknologi for at gøre din virksomhed liv lettere er et kreditkort terminal. Hvis du ikke accepterer kreditkort, skal du virkelig være. Mennesker disse dage elsker at betale med plast, og du vil deaktivere nogle kunder ved ikke tilbyder mulighed.

Mens du kigger på merchant regnskaber og betaling forarbejdning udstyr, se om du kan få en kortlæser, der tillader kunder at sætte i deres PIN-numre. Dette vil tillade dig at acceptere betalingskort, giver endnu mere fleksibilitet til dine kunder (og lavere transaktion satser for dig).

Næste, hvis dårlig kontrol er en bekymring for din virksomhed, vil du se på at få en check læser. Det er lidt ligesom en kreditkort maskine til kontrol. Indflette netop checken i læseren og mængden af checken debiteres automatisk fra kundens konto.

Du får betaling inden for 24 timer og det er indsat direkte på din konto – du behøver ikke at køre til banken og fysisk Indbetal checken! Ved hjælp af en check læser kan give dig fred i sindet, fordi du ved, før kunden forlader din butik, hvis de har råd til den kontrol, de bare skrev.

Et sidste stykke teknologi, der er en fantastisk tilføjelse til mennesker, der sælger tobak, alkohol eller andre voksen-orienterede produkter er alder efterprøvning hardware. Elektronisk aldersverifikation sker ved hjælp af en enhed, der ligner et kreditkort terminal og scanner stregkode eller magnetstribe på statsligt udstedt id-kort.

Maskinen derefter fortæller dig, hvorvidt personen er i alderen til at forbruge, uanset hvad dit produkt er. Dette tager gætteriet ud af læsning id’er og er en meget hurtigere end at have en person inspicere hver patron identifikation og gøre math for at sikre du ikke sælger til mindreårige.

På nogle måder kan teknologi synes ligesom det vanskeliggør vores liv, altid giver os mere til at læse, se og gøre. Men for din virksomhed, picking up nogle nye teknologi kan helt sikkert gøre dit liv meget lettere.


Udgivet

i

af

Tags: