3 gennemprøvede hemmeligheder, der vil absolut eksplodere nogens indkomst… Garanteret

Jeg vil absolut vise dig en enkel, men kraftfuld måde at flytte fra hvor du er nu, til en meget højere grad af succes, end du nogensinde har drømt muligt.
Mit navn er grå McKenzie og jeg har haft succes i alt jeg lagde min hånd til når jeg har lært at anvende disse enkle principper og teknikker jeg vil dele med dig.
Jeg garantere absolut, hvis du anvender, hvad jeg viser dig her, du vil have mere succes end du drømt muligt.
Uanset om du er en krydret business veteran, eller bare er startet ud i verden, der er bevist måder at spore fast uanset mål, du har. Der er visse grundlæggende principper, der absolut vil forbedre dine chancer for succes.
Så lad os komme til det.
Jeg kan fortælle dig i 5 minutter for at være omkring dig, hvis du har hvad det kræver for at være en succes… Jeg ikke prale, jeg vil også vise dig lige nu hvordan du kan fortælle dig selv hvis du eller nogen du kender har potentiale til at blive en succes.
Nedenfor, er efter min mening to dominerende personligheder på jorden i dag…
Hvoraf den ene er du?.
Lion personlighed…
Disse mennesker taler sjældent først, de vil lytte opmærksomt til oplysninger, der præsenteres for dem, og hvis det giver mening, de vil anvende, hvad de lige har lært at der situation.
Løver er løsning orienterede mennesker.
Løver kan være bange for forandring, men de er mere bange for at blive, hvor de er.
Lions vil tage en risiko, hvis der er en god sandsynlighed for at nå deres mål. De er generelt aldrig helt tilfredse med hvor de er i livet, og har et meget stærkt ønske om at vokse og komme videre.
Løven er normalt altid sulten for forandring, og det viser i alt, hvad de gør. En løve personlighed kan være aggressive på tidspunkter, men de er absolut typen af mennesker, du ønsker på dit hold.
Sjakal personlighed…
Uanset hvad nogen forsøger at undervise dem, vil de have en bedre måde at gøre det.
En sjakal normalt lever i frygt. De er bange for at tage chancer. De er bange for forandringer. De er bange for noget de ikke er fortrolige med. Hvis en sjakal personlighed er omkring en løve personlighed, vil de gøre alt i deres magt for at holde løve tilbage.
Sjakal type personlighed ønsker ikke nogen tæt på dem til at forbedre sig selv, de vil bare ting at forblive det samme. Sjakaler elsker at bo i komfort-zoner. De ønsker ikke at strække ud og kræve nye område og de er altid på udkig efter et let måltid til at bytte om.
Sjakaler er folk skal du absolut undgå som PESTEN, hvis du vil have succes i ethvert område af dit liv.
Dit første skridt til succes er, du skal beslutte, om du er en løve eller en sjakal
Hvis du er en sjakal personlighed kan du så godt stoppe læser lige nu, fordi jeg ikke ønsker at spilde mere af din tid. Jeg mener ikke at være hård, men du vil læse disse oplysninger og du vil ikke gøre noget med det.
Er det muligt for en sjakal personlighed at gøre til en løve personlighed? Absolut, men generelt vil det tage et liv, rystende oplevelse at flytte fra en sjakal til en løve.
Nu hvor du ved hvilken personlighedstype du er, lad os så komme til det.
Her er køreplanen til succes i alle områder af dit liv…
–Ende fra begyndelsen
Den første ting, vi alle må lære, er at have en vision om hvor vi skal hen og hvordan man kommer derhen. Hvis jeg faldt du i en mærkelig by, og fortalt dig at finde en bygning, du aldrig havde set før, du ville have meget svært ved at finde den specifikke bygning ville du?
Nu hvis jeg faldt du i samme by og gav dig en kort og en adresse, vil du pludselig finde det meget nemt at finde bygningen… ret?
Det er præcis det samme med noget, du ønsker at få ud af livet…
Hvis du ikke har en kort på hvordan man kommer derhen, er chancer du vil aldrig. Så hvordan kan du opbygge et kort over et sted du aldrig har været? Enkel. Her er hvordan du gør det.
Få et stykke papir og skrive ned job af dine drømme… Jeg vil vente. Ikke fudge på denne del, IT!!!
OK lægge papiret til side og læse på. Du kan gå tilbage til det senere.
Nu er her, hvordan du opretter en køreplan til dine drømme. I dette eksempel kan anvendes på alle områder af dit liv, som du vil have gjort bedre. Din sundhed, dit ægteskab, din økonomi. Noget du vil dramatisk forbedre bare anvende denne enkle teknik.
Ok bare for eksempel skyld, lad os sige, du ønsker at være en succesfuld ejendomsmægler.
Skriv det ned på dit stykke papir og derefter bakke… SKRIVE NED HVER SKRIDT VIL DET TAGE ARBEJDE FRA DIN DRØM BAGUD… i så mange detaljer som du kan tænke på.
For eksempel hvad skal du til at blive en succesfuld ejendomsmægler sælger?
–Fast ejendom licens
–Bestemme hvilke ejendomsmæglers, du ønsker at arbejde for
-Lær hvordan du får masser af klienter
–Find en meget vellykket ejendomshandel person og lære deres hemmeligheder
Er du begyndt at se hvordan man kan udvikle en køreplan for dine drømme?
Selvfølgelig din køreplan vil have meget mere trin for trin detaljer end hvad vi har skrevet så langt. Derefter gå igen og igen det igen skitserer hvert skridt du skal tage for at få hvor ønsker at være.
Og så når du har køreplanen, du nødt til at planlægge din rejse.
–Time Management
Det er ligegyldigt, hvem du er eller hvor du er kommet fra, alle har brug at administrere deres tid effektivt. Tid er den ene ting, når det er gået, vil du aldrig få det tilbage.
Hvis du er seriøs omkring at nå dine drømme, skal du administrere din tid og de mennesker du netværk med effektivt. Jeg kan varmt anbefale du få dig selv en gang management softwarepakke. Den ene jeg bruger og anbefaler kaldes tid & kaos
Når du har organiseret din tid og dine kontakter, er det næste skridt, efter min mening…
–Find en Mentor
Uanset hvilket projekt du er virksomhed, der er næsten altid nogen, der har gået før dig. Disse eksperter kan spare dig måneder hvis ikke år af dit liv…
Hvis du kan få dine hænder på “sådan” oplysninger, der viser dig, hvordan en person fik, hvor du ønsker at være, får det på alle omkostninger… source denne ud med al flid. Denne information kan katapult dig ind i dine drømme hurtigere end du kan forestille.
OK så du sandsynligvis siger hvordan kan jeg få nogen til at vise mig deres secrets?
Tro det eller ej er der tusinder og atter tusinder af downloades informationsprodukter skrevet af eksperter, der har gjort ganske godt, alt hvad du kan forestille dig. Alt du skal gøre er at søge dem. Tjek deres legitimationsoplysninger, og købe deres produkt.
Hvis det ser ud til let, er det… Din eneste trængsler er at undersøge “expert” og se, hvis de virkelig har gjort, hvad de siger, de har. Hvis ikke du er fortrolig med Google er det meget let at bruge. Blot skrive nogle dem navn i søgefeltet og klikke på Søg. Du vil finde ud hurtigt nok, hvis de kan gøre, hvad de siger, de kan…
Nu gå tilbage til stykket papir du skrev ned dit drømmejob og begynde at opbygge køreplan for dine drømme…
Jeg ønsker dig held og lykke i alt, hvad du gør…


Udgivet

i

af

Tags: